OVER ONS

Mali Thai Kitchen is een sfeervol restaurant dat gasten mee neemt naar de Thaise cultuur. Waar je ook in Thailand komt, je bent altijd in de buurt van eetgelegenheden. Eten is een belangrijk onderdeel van onze cultuur; het is meer dan alleen eten.  Een onderdeel van de gastvrije cultuur is het aanbieden van heerlijk eten. Dit willen wij ook laten zien bij Mali Thai Kitchen.

Het is namelijk een plek waar gezinnen, vrienden, koppeltjes en anderen samen komen om te genieten van de Thaise keuken. Daarnaast is het mogelijk om diverse gerechten te bestellen om van de Thaise cultuur te proeven. Bij een uitgebreide Thaise maaltijd met familie en of vrienden wordt het pas echt feest: de grote verscheidenheid aan smaken komt in de Thaise keuken het meest tot zijn recht. Thaise gerechten komt dan ook met name neer op het kiezen van diverse gekruide en bereide gerechten.

En met onze zeer vriendelijke bediening bieden wij u de beste ervaring aan zodat u volop kunt genieten. Wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen door rekening te houden met suggesties en wensen die u mocht hebben.

Wij hopen u snel te zien bij Mali Thai Kitchen, tot gauw!

 

Advertenties